Órák - Bejelentkezés

A kiválasztott órára való bejelentkezésedet legkésőbb az adott nap 14:00 óráig küld el, tekintettel a létszám korlátozásra. A telefonszámod megadása opcionális, automatikus visszajelzést nem kapsz a bejelentkezést követően, csak az általad megadott elérhetőségen jelezzük, ha esetleg változás állna fent a programban, illetve ha telítetté vált egy óra. 

Óráink

2020.06.01 - 07.

Mélyhátizom erősító jóga Szofival

A monitor előtti görnyedés, a rossz testtartás a gerinc egészségének nem tesz jót.

A hosszú szünet utáni első órán a mélyhátizom erősítését célozzuk.

A szép testtartás, fájdalommentes derék ezekkel a gyakorlatokkal könnyedén elérhető.

Az órát kiegészítjük légzőgyakorlatokkal, hogy a stresszelengedés is segítse a core izmok munkáját és a lelki felfrissülést.

Erősítések, nyújtások és csavarások harmóniája gondoskodik az egészséges gerincről.

Stresszoldó Hatha jóga Évivel

A stresszoldó jóga tökéletes segítséget nyújt, hogy a hétköznapi élet során kifelé fordított figyelmedet ismét befelé, önmagadra irányítsd.

A Hatha jóga rendkívül széles eszköztára hatékony gyakorlatokat nyújt a testi funkciók és a mentális működés kiegyensúlyozására.

Gyakorlatai segítik a túlerőltetett izmok lazítását, megerősítik a gerincoszlop tartóizmait és rávezetnek a helyes testtartás tudatosságára. Modern világunkban mindenkinek ajánlott, aki ülőmunkát végez.

A gyakorlás részét képezik a légző gyakorlatok, ászanák (testtartások), mudrák (kéztartások), bandhák (zárak), relaxáció és meditáció.

Az órán bérlettel és alkalmi óradíjjal (2500 Huf) is részt vehetsz!

Ha először jössz hozzánk, az óra ingyenes!

Várunk szeretettel!

HAMAROSAN!

Stúdiónkat 2020 június 1-én a szükséges óvintézkedések mellett fokozatosan újra megnyitjuk!

Csökkentett óraszámmal és létszámkorláttal várunk benneteket!

Az elkövetkező időszakban kiemelt szerepet kap a bejelentkezés a létszám korlátozás miatt! Fokozottan kérünk benneteket, hogy a kiválasztott órára legkésőbb aznap 14 óráig jelentkezzetek be a foglalási oldalunkon, amennyiben erre nincs lehetősége valakinek, akkor a telefonszámunkon ( +36 70 295 5611 ) is megtehetitek ezt akár szóban, akár szöveges üzenetben.

Egy ideig heti rendhagyó órarenddel fogunk működni, erről folyamatosan tájékoztatunk benneteket weboldalunkon, közösségi oldalainkon, csoportunkban és hírleveleinkben, figyeljétek őket!