Órák - Bejelentkezés

BEJELENTKEZÉS :

A kiválasztott órára való bejelentkezésedet legkésőbb az adott nap 14:00 óráig küld el, tekintettel arra, hogy óráink kis létszámúak (maximum 8 fő). A telefonszámod megadása opcionális, automatikus visszajelzést nem kapsz a bejelentkezést követően, csak az általad megadott elérhetőségen jelezzük, ha esetleg változás állna fent a programban, illetve ha telítetté vált egy óra. 

Óra típusaink

Időpontok az aktuális órarend szerint

Gerincjóga Szanával

A hatha jóga testtartásaiból kiinduló Gerincjóga olyan modern mozgásterápia, melynek célja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítása biztonságos, az anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokkal.

Mindenkinek rendkívül ajánljuk ezt a fajta mozgásterápiát kortól, nemtől függetlenül, de főleg azoknak akik egész nap ülő munkát végeznek. Ez rengeteg kellemetlen tünetet tud okozni, hosszú távon pedig komoly betegségeket is. Amellett hogy erősíti és nyújtja az izomzatot, javítja a tartást és elképesztően jó stresszoldó. Ezen kívül jótékony hatással van az emésztésre, közérzetre, növeli a fizikai és pszichikai teherbírást is.  

Dinamikus jóga Andival

A dinamikus hatha jóga gyakorlásával fejleszted a koncentrációs képességedet, a mozgáskoordinációdat, egyensúlyodat, és a teljes testet átmozgató gyakorlatsorral erősíted az egész tested, rugalmasabbá válnak általa az izmaid, növekszik az ízületeid mozgástartománya, hajlékonyabbá válsz.

Váltakozva végzünk álló és kartámaszos pozíciókat, valamint rövid vinyászákkal színesítjük az órát - így születik meg a dinamikus jelleg és egy kellemesen hullámzó ritmus


Átmozgató Hatha jóga Annával

A teljes testet átmozgató hatha jóga gyakorlásával fejleszted a koncentrációs képességedet, a mozgáskoordinációdat, egyensúlyodat és a teljes testet átmozgató gyakorlatsorral erősíted az egész tested, rugalmasabbá válnak általa az izmaid, növekszik az ízületeid mozgástartománya, hajlékonyabbá válsz.

Ez a gyakorlás átmozgatja az egész testet, minden izmot erősít és nyújtja, masszírozza a belső szerveket, javítja az emésztést, a kiválasztást és a méregtelenítést. A gerinc, az idegpályák és a fej mozgatásával az idegrendszer működését serkenti. Az egész szervezeted (izomzati, belső szervi, energetikai, tudati szinteken egyaránt) átmozgatásra és felfrissítésre kerül.

Vinyásza Krama jóga Amanggal

A stílus jellegzetessége, hogy minden egyes mozdulatot megfelelő vinyászával kell kivitelezni, vagyis az ászanákat légzéssel összehangolt összekötő elem fűzi össze. A kötött astanga sorozathoz képest a vinyásza krama rendszere teljes mértékű szabadság-elvűséggel viszonyul a gyakorlásunkhoz, a hátrahajlítások azonban kiemelt figyelmet kapnak a dinamikus, mozgó meditációnk ívelése során. 

Stresszoldó Hatha jóga Évivel

Egy hosszú nap után vágyunk a békés, stressz és gondolatok nélküli állapotra. A stresszoldó jóga tökéletes segítséget nyújt, hogy a hétköznapi élet során kifelé fordított figyelmedet ismét befelé, önmagadra irányítsd.

Az óra során hatékony gyakorlatokat végzünk a testi funkciók és a mentális működés kiegyensúlyozására, a felgyülemlett feszültség oldására, az ízületlazító és nyújtó gyakorlatok fontos részei a gyakorlásnak.

A gyakorlás részét képezik a légző gyakorlatok, ászanák (testtartások) és az óra végi relaxáció, valamint a hatékony stresszoldás elősegítéséhez az aromaterápia eszközeit hívjuk segítségül.

Csakraharmonizáló jóga Évivel

A csakrák testünk energiaközpontjai, a rajtuk átáramló életerő szabályozza a test összes életfunkcióját . A csakrák harmonizálása annyit jelent, mint testünkön, lelkünkön és életünkön való munkálkodás.

Rövid ráhangolódás és a test bemelegítése után ászanáról ászanára, csakráról csakrára haladunk a gerinc legalsó részén elhelyezkedő gyökércsakrától a koponya tetején lévő koronacsakráig. A légzéssel összehangolt mozgás finoman tisztítja, és feltölti a csakrát, amit épp érintünk. A finomhangolást a csakrákhoz tartozó zenék és terépiás olajok segítségével végezzük. Az óra hatására kiegyensúlyozottabb, energikusabb és tudatosabb leszel.

Csípőnyitó jóga Annával

A csípő területén tároljuk a stresszt és a különféle negatív érzelmeket (félelem, bűnbánat, szomorúság). Csípőnyitó gyakorlatokkal sokat tehetünk azért, hogy oldjuk ezeket a blokkokat, és könnyebb legyen az elengedés.

Az ülőmunka, a mozgáshiányos életmód és az állandó stressz számos egészségügyi probléma mellett a csípő merevségét, az izmok gyengülését és a mozgás beszűkülését is okozhatja.

A csípőnyitó jógapózok oldják a feszültséget, és segítenek menstruációs zavarok esetén is.

Légzés és jóga Szofival

A jógagyakorlást a légzés vezeti. Különböző légzéstechnikák segítségével elérhető az immunrendszer erősítése, stresszcsökkentés, izmok védelme, regenerálása.

A hatha jóga elemeire épített óra lényege az egyensúly és az áramlás. A gyakorlatok úgy vannak összeállítva, hogy az izomtónus formálása és a hajlékonyság növelése egyszerre történjen.

Garantált a flow élmény megtapasztalása és egy olyan út, ahol már a fizikai átalakulásod mellett a lelki folyamatok is elindulnak.

Óráim célja a fizikai és spirituális felfrissülés, hogy megtapasztald az egyensúlyt, flexibilitást, erőt- testi és szellemi szinten egyaránt.

Hangtálas Yin jóga Szofival és Judittal

Engedjük el a megfáradt energiàkat! A yin jóga és a hangtálak gyógyító rezgése segít feltöltődni és újult erővel kezdeni a nyarat.

A yin jóga ászanáit hosszabb ideig, 5-8 percig is kitartjuk. A pózok gyógyító hatásait a hangtálak frekvenciái erősítik. A yin jóga egy olyan irányzat, mely erősen meditatív jellegű és lágyan, mégis igen mélyen megdolgozza a testet fizikailag és energetikailag. A yin jóga egyensúlyba hoz, lecsendesít, megtanít befelé figyelni és ellazulni.

Engedd el a külső vibrációt és töltsd be magad új energiákkal!

Hangfürdő Judittal

A Hangfürdő során a tibeti hangtálak rezgései vannak a középpontban. A mindennapi rutinból ránk ragadt, megfáradt energiánkat a tibeti hangtálak jótékony rezgései segítségével tudjuk újrahangolni. Testünk közel 80%-a víz, a hangok, a rezgések így képesek végigáramlani minden sejtünkön és energetikailag újrahangolni testünket és harmóniát teremteni lelkünkben. Erőteljes öngyógyító folyamatokat indítanak el, tisztítanak, energiával töltenek fel. A Hangfürdő során nincs más dolgod, mint egy takaróba burkolódzva pihenni. A kezelés után nyugodt, kiegyensúlyozott állapotban térhetsz vissza a mindennapi létbe.

Az órán bérlettel és alkalmi óradíjjal (3000 Huf) is részt vehetsz!

Várunk szeretettel!

Adományos jógaóra

Egy különleges alkalomra invitálunk, ahol a jóga gyakorlásoddal tudsz segítséget nyújtani a rászorultaknak.

Gyere el mozogni, segíts ezzel magadon és a nehéz sorsú, megmentett kutyusokon, cicákon és egyéb kisállatokon, adományozz a jógával!

Először kerülnek megrendezésre a Pura Vida Jógastúdióban az Adományos Jógaórák. Várunk benneteket egy Hatha jóga gyakorlással, jöhettek kezdőként és haladóként egyaránt! Az ezeken az órákon befolyó összeget felajánljuk a Kismaszat Állatmentő Egyesület részére. Az ajánlott adomány 3000 Ft, ami egy jógaóra ára, de természetesen ennél többet és kevesebbet is fel lehet ajánlani. Tárgyi adományokat is hozhatsz magaddal, melyeknek örülnek: száraz és nedves eledel, takaró, pléd, törölköző, póráz, játék, tálak stb.

Az adománygyűjtők az eseményt követő hetekben megtalálhatóak lesznek a recepciónkon, továbbra is tudtok még segíteni akár pénzzel, akár tárgyi adományokkal.

Bővebb információ az egyesületről :

https://www.facebook.com/kismaszatallatmentoegyesulet

Időpontok : HAMAROSAN!

Várunk szeretettel és hálásak vagyunk minden segítségért!