Alakformálás

DUO SHAPE

IZOMÉPÍTÉS ÉS ZSÍRBONTÁS EGYSZERRE

A vadonatúj technológiájú DUO SHAPE gépünkkel nagyon látványos szupergyors izomtömegnövelést, és zsírcsökkenést lehet elérni rövid időn belül! 1 kezelés alatt 20-30 ezer magas intenzitású elektromágneses impulzus éri a kezelendő területet ami megegyezik az izmok összehúzódásainak számával, így megfelel például 20.000 guggolás vagy felülés gyakorlat elvégzésével!

A készülék a megjelenése óta rengeteg nemzetközi díjat nyert el a testkezelő eljárások között, amivel a legrövidebb idő alatt lehet elérni látványos és tartós eredményt.

Erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! Ráadásul a tónusosabb és erősebb izomrostok miatt az anyagcsere is gyorsul.

MIRE ALKALMAZHATJUK?

 • Has körfogatának csökkentésére, hasizom definiáltságának növelése
 • Törzs izmainak erősítésére
 • Petyhüdt kar feszesítésére
 • Fenékemelésre
 • Combizmok erősítésére, comb térfogat-csökkentésére
 • Vádli erősítésére
 • Szétnyílt hasizom kezelésére

HOGYAN MŰKÖDIK A DUO SHAPE?

A magas frekvenciájú-azaz nagyon gyors hullámok kontrakciót és elernyedést váltanak ki az izmokból, mely növeli az izmok aktivitását. Egy 30 perces kezelés során 35-40 000 izom összehúzódás történik, amely körülbelül 20.000 felüléssel egyenértékű. 20.0000. felülés fél óra alatt.

Az izomrostok száma születéskor meghatározott, így az edzések hatására a rostok száma nem nő, csupán a meglévők vastagodnak és formásodnak. A gép által nyújtott extrém impulzus lehetővé teszi, hogy az izomrostok sokkal nagyobb terhelésnek legyenek kitéve, mint egy általános edzés során, melyre a szervezet úgy reagál, hogy erősebb és nagyobb térfogatú rostokat hoz létre, azaz izomtömeg növekedést okoz, aminek köszönhetően a folyamat legvégén, a nagyobb térfogatú izomszövet miatt több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere. Így a kezeléssorozat után még hónapokig csökkennek a centik!

Látványosan feszesebb, tónusosabb testet eredményez mindössze már az első kezelés után!

Egyszerre épül az izom, ég a zsír, és gyorsul az anyagcsere!

Ennek a nagy erőkihatásnak köszönhetően azonnal a zsírsejtekből energiát akar felhasználni, amire a zsírsejtek nincsenek felkészülve, hiszen soha nem kellett még ekkora mennyiségben lipáz enzimet kibocsátani és szabad zsírsavat felszabadítani az izmok számára. Ez sokként éri a zsírsejteket , nagy mértékű lipolízoist elindítva és felszabadítva rengeteg szabad zsírsavat, melynek köszönhetően zsírszövet is csökken!

A kezelés következtében erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! A kezelés legvégén, a nagyobb térfogatú izomszövet több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere. Világszerte növekszik az elégedett ügyfelek száma, hisz a gép gyors eredményt produkál, mely látványos izomépülést eredményez.

DUO SHAPE elektromágneses izomépítés és zsírbontás

Az FDA (Amerikai Gyógyszerészeti Hivatal) által jóváhagyott és elismert, a világ egyetlen olyan eljárása, amely egyszerre képes az izom és a zsír kezelésére, lehetővé téve ezzel egy tónusosabb test felépítését. Ez egy forradalmian új eljárás az alakformálás területén, ami 2021-ben robbant be a piacra szerte a világban és azonnal megkezdte térhódítását.

Akár 20.000 izomösszehúzódás a 30 perces kezelés alatt

A nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses energiaimpulzusok kemény munkára kényszerítik az izmokat, ami együtt jár a maximális összehúzódással. Ezt az izommunkát hagyományos testmozgással nem lehet megvalósítani. A 30 perces kezelés alatt csaknem 20 000 izomösszehúzódás történik, így a kezelt területen található izomzat megerősödik. A technológia csökkentheti a has "szalonnarétegét" is, ahol a fenékkel ellentétben általában a zsírszövet lebontására is szükség van. A szupamaximális izomaktivitás nagyon gyorsan és sok energiát emészt fel. Többlet adrenalin szabadul fel, ami jelzi a test számára, hogy még több energiát biztosítson az izomrostok számára. A kezelési zónában található zsírsejtek reagálnak és több zsírsavat szabadítanak fel, ami által a zsír mennyisége csökkenni fog.

Egyszerre épül az izom, ég a zsír, és gyorsul az anyagcsere!

A kezelés következtében erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! Ráadásul a tónusosabb és erősebb izomrostok miatt az anyagcsere gyorsul. Az eredmények egy része a kúra végén már látható, de még 1-2 hét mire teljesen kifejlődik a végeredmény, mely még utána lassabban, de hónapokig javul.

A technológiával kapcsolatos klinikai vizsgálatok eredményei :

 • 11%-os izomtónus növekedés
 • 16%-os izomtömeg növekedés
 • 19%-os zsírszövet csökkenés
 • Átlagosan 4cm-es kerületcsökkenést
 • 5-szörös metabolizmus gyorsulást
 • Az esetek 80%-ában látványos fenék-emelkedést
 • 11%-os csökkenés a szétnyílt hasizomban

A kezelés előnyei :

 • 3 hatás, 1 kezeléssel: izomtömeg növekedés + zsírszövet csökkenés + gyorsuló anyagcsere
 • Eredményes és biztonságos, FDA (Amerikai Gyógyszerészeti Hivatal) által minősített technológia
 • Nincs mellékhatás és fájdalommentes a kezelés
 • Csak 30 perc egy kezelés
 • 1 kúra csupán 4 hétig tart
 • Nagyon gyors és látványos eredmények már 1 kúra után

A KEZELÉS POZITÍV HATÁSAI :

Izomépítés, alakformálás

A nagy erejű elektromágneses stimuláció hatására 100%-os izommunka megy végbe. A Duo Shape kezelés által az izomfeszítés és a zsírsejtek pusztulásának együttes eredményeként erősebb és hangsúlyosabb izomzat alakul ki.

Csökken a zsírszövet

A stimulált izmok nincsenek felkészülve ilyen magas energiát igénylő izommunkára, ezért a szomszédos zsírsejtek fokozatos lebontásával jutnak energiához, így csökken a zsírszövet is. A kezelés csökkentheti a has "szalonnarétegét" is.

Gyorsul az anyagcsere

Az extrém izommunka zsírt éget és gyorsítja az anyagcserét, így gyorsan eredményez tökéletesebb és egészségesebb alakot. A nagyobb térfogatú izomszövet több energiát igényel, tehát gyorsul az anyagcsere.

Extra gyors eredmények!

Egyszerre épül az izom, ég a zsír, és gyorsul az anyagcsere! Egy kúra csupán 4 hétig tart, és átlagosan 8 kezelésből áll. Egy kezelés 30 perces, mely alatt csaknem 20.000 izomösszehúzódás történik. A gyártó által végzett klinikai vizsgálatok eredményei szerint az izomtömeg körülbelül 16%-kal nő, a zsír pedig csaknem 19%-kal csökken egy kúra után.

Biztonságos, fájdalommentes kezelés

A kúra alatt a szokásos napi tevékenység zavartalanul folytatható. A kezelt területen nem alakulnak ki bevérzések, véraláfutások, ezért esztétikai szempontból a változás a kúra megkezdésétől csak pozitív irányú lehet.

Non-invazív

A DUO SHAPE testkezelés mellékhatások és fájdalom nélkül nyújt természetes alternatívát az alakformálásra, zsírbontásra, izomépítésre.


DUO SHAPE

TESTKEZELÉSEK

Bemutatjuk az elektromágneses zsírbontás-feszesítés-izomépítés új dimenzióját, melynek segítségével átformálhatod alakodat, valamint hatékonyan kezeljük a makacs narancsbőrt, regeneráljuk, tápláljuk, ragyogóvá varázsoljuk bőrödet!

Kiváló minőségű, professzionális hatóanyagok alkalmazása mellett precízen, egyénileg felépített eljárással szabadítunk meg problémádtól! 


CELLULIT KEZELÉS ÉS IZOMÉPÍTÉS

Stúdiónkban egyedülállóan ötvözzük a professzionális testkezelő krémek hatását, valamint a testtekercselést vadonatúj technológiájú DUO SHAPE elektromágneses gépünkkel, így nagyon látványos és szupergyors eredményeket lehet elérni.

Az elektromágneses kezelés a narancsbőr kezelés során alkalmazott egyik leghatékonyabb eljárás! 

A narancsbőr vagy más néven cellulit (latinul: adiposis edematosa) egy főként a nőkre jellemző lokális zsírfelhalmozódás, mely egyenetlenné teszi a bőrt és annak felszínét. A nők 90%-a érintett teljesen függetlenül a testalkattól vagy bármilyen egyéb fizikai tulajdonságtól esetleg betegségtől. A narancsbőr kialakulásának és hajlamának pontos folyamata teljesen még ma sem megértett. A narancsbőr kialakulásának hátterében a nők férfiakétól eltérő bőre és a női hormonális folyamatok, pl. a magasabb ösztrogén szint állnak. Mivel a narancsbőr valójában egy zsírfelhalmozódás ezért leginkább az egészséges életmóddal és táplálkozással, a rendszeres sporttal tehetsz a legtöbbet ellene. Emellett vannak orvosi és kozmetikai kezelések amik különböző hatékonysággal tudnak segíteni a megelőzésben és a kezelésben is. Az otthoni narancsbőr kezeléshez, még ha elcsépelten is hangzik, fogyassz sok folyadékot, táplálkozz helyesen és sportolj minél sűrűbben. Hagyj fel a káros szenvedélyekkel, fogyassz sok folyadékot, sportolj ha lehet minden nap. Járj szaunába, használj illó olajokat… valamint különböző kozmetikai kezeléssel javíthatsz bőröd állapotán. Mi ezeket a kezeléseket ötvözzük egyedülállóan.

A kezeléseink során professzionális, kimondottan a narancsbőr kezelésére kifejlesztett kozmetikumokat (olajokat, krémeket, zseléket) alkalmazunk a kezelt felületen, amit speciális testtekercselő fóliával fedünk le és elektromágneses kezelőfejek segítségével a hatóanyag lehető legmélyebbre juttatása mellett elektromos zsírbontással kezeljük a területet.

A kezelés mellékhatásaként a magas frekvenciájú-azaz nagyon gyors hullámok kontrakciót és elernyedést váltanak ki az izmokból, mely növeli az izmok aktivitását. A kezelés következtében erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! A kezelés legvégén, a nagyobb térfogatú izomszövet több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere.


ZSÍRBONTÁS ÉS IZOMÉPÍTÉS

Stúdiónkban egyedülállóan ötvözzük a professzionális testkezelő krémek hatását, valamint a testtekercselést vadonatúj technológiájú DUO SHAPE elektromágneses gépünkkel, így nagyon látványos és szupergyors eredményeket lehet elérni.

A kezeléseink során professzionális, kimondottan elektromágneses zsírbontó kezeléshez kifejlesztett kozmetikumot alkalmazunk a kezelt felületen, amit speciális testtekercselő fóliával fedünk le és elektromágneses kezelőfejek segítségével a hatóanyag lehető legmélyebbre juttatása mellett elektromos zsírbontással kezeljük a területet. 

A Duo Shape alakformáló és erősítő készülék a legkorszerűbb technológiát képviselő, nagy energiájú fókuszált elektromágneses hullámok által kiváltott gyors izom összehúzódások segítségével képes izomtömeget növelni és a zsírt bontani. A kezelés alkalmával létrejött extrém izomösszehúzódás kapcsán nagy mennyiségű zsírbontást vált ki a munkát végző izomzat megnövekedett energiaszükséglete miatt. A zsírsavak lebomlanak a trigliceridekből és felhalmozódnak a zsírsejtekben. A zsírsavak koncentrációja túl magas lesz ezáltal, ami a zsírsejtek apoptózisát, azaz elhalását eredményezi, amelyet a szervezet normális anyagcseréje néhány héten belül kiválaszt. Ezért a Duo Shape egyszerre erősítheti és növelheti az izmokat, és csökkentheti a zsírtartalmat.

A Ginkgo biloba aktív összetevőivel dúsított gél, mely hatékonyan továbbítja az elektromágneses hullámokat a gélben levő hatóanyagokkal együtt, hogy azok mélyen a szövetek belsejében fejtsék ki hatásukat. A géllel történő zsírbontó kezelés tartósan megszabadít a felhalmozott zsírszövetektől, feszesíti a kötőszövetet, kezeli a cellulitot, formálja az alakot. A ginkgo bilobában található flavonoidok hatása miatt a gél biztosítja a bőr és az izmok jó vérellátását, fokozza az anyagcserét, ami a bomlástermékek szervezetből való távozását segíti. Nem tapad, nyugtató, ápoló és nedvességmegtartó hatású, nem irritál. 

A kezelés következtében erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! A kezelés legvégén, a nagyobb térfogatú izomszövet több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere.


BŐRFESZESÍTÉS ÉS IZOMÉPÍTÉS

Stúdiónkban egyedülállóan ötvözzük a professzionális testkezelő krémek hatását, valamint a testtekercselést vadonatúj technológiájú DUO SHAPE elektromágneses gépünkkel, így nagyon látványos és szupergyors eredményeket lehet elérni.

Az elektromágneses kezelés a bőrfeszesítő kezelések során alkalmazott egyik leghatékonyabb eljárás!

A kollagén a szervezetben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje, ami az izmok és csontok közötti ízületi szövetet alkotja. Szervezeted természetes módon termel kollagént, de az életkor előrehaladtával ennek a fontos fehérjének az előállítása visszaesik, a bőr pedig veszít a rugalmasságából. Ahogy a természetes kollagénszint csökken, fogyásnak indul a bőr mélyebb rétegeiben lévő természetes zsír mennyisége is, ami a bőr megereszkedését okozhatja. Az elektromágneses kezelés a bőr mélyebb rétegeiben serkenti a fehérjetermelést a bőrfeszesítés érdekében. 

A kezeléseink során professzionális, kimondottan a megerszkedett bőr feszesítésére kifejlesztett kozmetikumot alkalmazunk a kezelt felületen, amit speciális testtekercselő fóliával fedünk le és elektromágneses kezelőfejek segítségével a hatóanyag lehető legmélyebbre juttatása mellett elektromos zsírbontással kezeljük a területet.

A kezelésekhez professzionális, hatóanyagokban gazdag, intenzíven tápláló és hidratáló hatású krémet alkalmazunk. Segít a bőr megereszkedésének, fiatalságának, üdeségének helyreállításában.
Főbb összetevői:
Spirulina alga: a Spirulina alga kivonat nagy mennyiségű protein, vitamin, aminosav és ásványi anyag tartalmának köszönhetően feszesíti, újra strukturálja a bőrt, fenntartja rugalmasságát, intenzív öregedésgátló hatású.
Shea vaj: a magas vitamintartalmú, bőrbarát shea-vaj természetes anyag,könnyen felszívódik és helyreállítja a bőr lipidrétegét.
Növényi hyaluron: hyaluron tartalma javítja a bőr vízfelvevő képességét, biztosítja a kollagén és elasztin rostok stimulációját.

A kezelés mellékhatásaként a magas frekvenciájú-azaz nagyon gyors hullámok kontrakciót és elernyedést váltanak ki az izmokból, mely növeli az izmok aktivitását. A kezelés következtében erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! A kezelés legvégén, a nagyobb térfogatú izomszövet több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere.


BŐRTÁPLÁLÓ KEZELÉS ÉS IZOMÉPÍTÉS

Stúdiónkban egyedülállóan ötvözzük a professzionális testkezelő krémek hatását, valamint a testtekercselést vadonatúj technológiájú DUO SHAPE elektromágneses gépünkkel, így nagyon látványos és szupergyors eredményeket lehet elérni.

Bőrünk általános öregedési folyamata már nagyjából 25 éves korunktól megkezdődik. Előbb csak a halvány ráncok, majd a mélyebb barázdák is előtűnnek. Ahhoz, hogy bőrünk a lehető legtovább megőrizze rugalmasságát, következetes gondoskodásra van szüksége. Sokan azt gondolják, hogy bőrápolásra csak akkor van szükség, ha már kialakult valamilyen probléma vagy érzékeny a bőrük, ez azonban nem igaz. Az egészséges bőr ugyanúgy igényli az odafigyelést és a törődést, mint minden más fontos dolog az életünkben. Most is igaz, hogy megelőzni könnyebb a bajt, mint kezelni. A megfelelő bőrápolás mellett fontos még a sok zöldség és bogyós gyümölcs fogyasztása is, mert a bennük levő tápanyagok táplálják a bőrünket is. A helyes táplálkozással együtt a megfelelő bőrápoló termékek rendszeres használata is hozzájárul a bőr szépségéhez és egészségéhez.

A kezeléseink során professzionális, kimondottan a bőr hidratálására, táplálására kifejlesztett kozmetikumot alkalmazunk a kezelt felületen, amit speciális testtekercselő fóliával fedünk le és elektromágneses kezelőfejek segítségével a hatóanyag lehető legmélyebbre juttatása mellett elektromos zsírbontással kezeljük a területet.

A kezelésekhez professzionális, Intenzíven tápláló és hidratáló hatású krémet alkalmazunk shea vajjal és növényi olajokkal. Javítja a sejtek vérellátását, az oxidációs folyamatok és a bőr öregedése lassul. A természetes aromaanyagoknak köszönhetően nyugtatja és frissíti a testet és a lelket, csökkenti a fáradtság és kimerültség tüneteit.

A kezelés után üdének, frissnek érezzük magunkat, szinte újjászületünk.

Főbb összetevők:
Shea vaj:  magas vitamintartamú shea vaj egy bőrbarát természetes anyag, felszívódik a bőrbe és ott hosszantartó, jótékony hatást fejt ki. Serkenti a bőr öngyógyító képességét.
Olíva olaj: természetes antioxidáns- és vitamintartalma mellett (A-, D-, E-vitamin, ßéta-karotin) stimulálja az izomsejteket.
Rozmaring-, citursolaj: vérkeringést fokozó hatása segít megőrizni a bőr fiatalságát, üdeségét. 

A kezelés mellékhatásaként a magas frekvenciájú-azaz nagyon gyors hullámok kontrakciót és elernyedést váltanak ki az izmokból, mely növeli az izmok aktivitását. A kezelés következtében erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! A kezelés legvégén, a nagyobb térfogatú izomszövet több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere.


INFRASHAPE HORIZONTAL

AZ ALAKFORMÁLÁS ÉS EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS LEGÚJABB DIMENZIÓJA

Látogass el hozzánk és próbáld ki Infrashape Horizontal gépünket, mellyel egészséges módon formálhatod alakodat, fogyhatsz és feszesítheted bőrödet. Stílusos, modern design egy fekvőkerékpár kapszulában, amely több innovatív technológiát tartalmaz. Edzés közben az infra technológiának köszönhetően a kalóriaégetés mellett növeli a szervezet vitalitását, illetve az immunrendszer ellenálló képességét is.

Az Infrashape Horizontal alakformáló gépünk használata közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, serkentik a vérkeringést, segítik a méregtelenítést, azzal hogy felszabadítják a méreganyagokat. A levegőből, vízből, élelmiszerekből, kozmetikumokból igen sok ártalmas anyag kerül a szervezetünkbe,
az Infrashape Horizontal hatékonyan működik közre ezek semlegesítésében. 


Az InfraShape Horizontal edzés folyamán akár 2000 kalóriától is megszabadulhatsz mindössze 50 perc alatt, kényelmes, a gerincet nem terhelő fekvő pozícióban. A leadott súly összetételét tekintve négy ötödében víz, egy ötödében pedig zsír, zsírban oldott nehézfémek, toxikus összetevők, koleszterin. Nem kell attól tartanod, hogy esetleg az arcodat éri magasabb hő. Az infrashape edzés alatt az izzadás egyértelmű azokon a területeken is, ahol nem vagy lezárva, mert a tested egy összefüggő rendszer. Amikor beindul az anyagcserefolyamat, például az Infrafény hatására, akkor az egész tested izzadással válaszol a homeosztázis fenntartására. Tehát vizes leszel ott is, ahol nem gondolnád. Elképesztő eredmények a túlsúly elleni küzdelemben és cellulit problémákkal szemben. Az infrashape készülék ötvözi a nyomás alatti vákuum masszást az infra fénnyel, így segíti a fogyást, az extra kalóriaégetést, és a rendkívül hatékony alakformálást. Mindezt kollagén kezeléssel kombinálva,amely hozzájárul a bőr megfiatalításához.

A stílusos, modern fekvőkerékpárban minden korosztályú és kondíciójú Vendégünknek lehetősége van az álomalak, a fittség és a jó közérzet eléréséhez.

A legújabb generációs, luxus alakformáló gépünk által nyújtott edzések gyors fogyást, illetve feszes bőrt eredményeznek. 

Az edzés során alkalmazott innovatív technológiák :

Vákuum Terápia

 • 5 előre definiált program: 0-30 millibár légnyomás
 • Vákuum beállítása: manuálisan
 • Vákuumszivattyú: 1500 W

Az Infrashape kapszulában egyfajta vákuumszívó hatás érvényesül, mely fokozza a zsírcsökkenést és az anyagcserét, elsősorban a fenék és a felső combok területén. Lényege, hogy az alacsony nyomás a vért először a zsírszövet problémás zónájába szívja, melynek hatására a vér feldúsul az energiát szolgáltató zsírsavakban. A magas és alacsony nyomás folyamatos váltakozása felgyorsítja a zsírszállítást az izmokhoz, ahol a zsír mozgás közben végképp elég. Intenzíven ellátja vérrel a zsírszövetet a problémás területen,
Meggyorsítja a zsírsavszállítást a dolgozó izmokhoz. A vákuumtréning nem csak célzottan teszi lehetővé a zsírégetést, hanem tehermentesíti és regenerálja is az adott szövetet. Az eredmény lenyűgöző: használatával szervezetünk már a 3. perctől zsírt éget.

Infrafény Terápia

 • Infravörös hőmérséklet: 25-50 Celsius között
 • Kettő infravörös fűtőtest: 350 W egyenként
 • Infravörös tartomány: 1.4-14 mikrométer, közel a napsugárzás tartományához
 • Megégés elleni védelem: mivel a fény hatására a test önmagát melegíti fel

Az infrafény, különösen kíméletes, ugyanis a felső bőrrétegen úgy képesek áthatolni, hogy nem nyelődnek el. A melegítő hatás a mélyebb rétegekben keletkezik, ami a vérkeringést stimulálja, így javul szerveink oxigénellátása. A véredények kitágulnak, a vérnyomás csökken - aktiválódik a szív és az egész keringési szervrendszer. A fény-és hőterápia 40-50 Celsius fokon zajlik, és kíméli az érrendszert. Az infrafény különlegessége, hogy a sejteket aktivizálja, ezáltal felmelegszik a tested, de a körülötted levő levegő nem. A tudományos kutatások számos egyéb előnyt tulajdonítanak az infravörös kezeléseknek.

Kollagén Terápia

 • 2 darab 30 W-os LED lámpa
 • Hullámhossz - 620 nm
 • Edzés közben automatikus be-, illetve kikapcsoláshoz

A külső környezeti hatások és az öregedéssel együtt járó természetes folyamatok idővel jelentősen csökkentik a szervezet kollagén termelő képességét, így ahogy idősödünk bőrünk is egyre ráncosabbá válik. Kezelés során a hidratáció növekszik, ami segíti a bőr nedvességtartalmának visszanyerését. Ezen pozitív folyamatoknak köszönhetően felerősödik a sejt aktivitás, a természetes regenerálódás, és a bőr megújul. Bőrfeszesítő hatása van, valamint stimulálja az oxigén felhasználást és a bőr méregtelenítését. A bőr nedvességfelszívó és nedvességmegkötő képessége javulni fog. Ennek eredményeképpen a bőr láthatóan regenerálódik, megfiatalodik.

Azonnali mérési eredmények

 • Távolság
 • Időtartam
 • Sebesség
 • Felhasznált kalória

Edzés közben nem csak az eredményeidet követheted nyomon az érintőképernyős kijelzőn, hanem nézheted kedvenc filmedet, klippedet vagy tekerhetsz különböző híres városok utcáin. Az audió élményt professzionális beépített hangrendszer biztosítja számodra.


Kínálatunk :

Infrashape és Duo Shape

30 perces próbaedzés - csak első alkalommal

Konzultációt követően 30 perce edzés választott programmal

2 990 Ft

30 perces InfraShape edzés

30 perc edzés választott programmal

3 990 Ft

50 perces InfraShape edzés

50 perc edzés választott programmal

4 990 Ft

5 alkalmas 30 perces InfraShape bérlet

5 x 30 perc edzés választott programmal

17 900 Ft

10 alkalmas 30 perces InfraShape bérlet

10 x 30 perc edzés választott programmal

35 900 Ft

5 alkalmas 50 perces InfraShape bérlet

5 x 50 perc edzés választott programmal

22 900 Ft

10 alkalmas 50 perces InfraShape bérlet

10 x 50 perc edzés vválasztott programmal

44 900 Ft

Duo Shape testkezelés

30 perc kezelés 1 testrészen

9 990 Ft helyett 4 990 Ft

Duo Shape testkezelés

30 perc kezelés 2 testrészen

14 990 Ft helyett 6 990 Ft

8 alkalmas Duo Shape testkezelés bérlet

8 x 30 perc kezelés 1 testrészen

71 990 Ft helyett 35 990 Ft

8 alkalmas Duo Shape testkezelés bérlet

8 x 30 perc kezelés 2 testrészen

107 990 Ft helyett 49 990 Ft

Cellulit kezelés

30 perc kezelés speciális hatóanyaggal és testtekercseléssel kiegészítve

14 990 Ft helyett 6 990 Ft

Bőrfeszesítő kezelés

30 perc kezelés speciális hatóanyaggal és testtekercseléssel kiegészítve

14 990 Ft helyett 6 990 Ft

Zsírbontó kezelés

30 perc kezelés speciális hatóanyaggal és testtekercseléssel kiegészítve

14 990 Ft helyett 6 990 Ft

Bőrtápláló kezelés

30 perc kezelés speciális hatóanyaggal és testtekercseléssel kiegészítve

14 990 Ft helyett 6 990 Ft

8 alkalmas bérlet speciális kezelésekhez

8 x 30 perc kezelés speciális hatóanyaggal és testtekercseléssel kiegészítve

107 990 Ft helyett 49 990 Ft

Korlátlan havi bérlet

1 hónapig korlátlanul használható minden szolgáltatásra

65 000 Ft

Árink tartalmazzák :

 • Innovatív InfraShape Horizontal gépünkön az edzést vagy Duo Shape kezelést
 • Fólianadrágot az Infrashape edzéshez
 • Prémium minőségű zsírégető/anticellulit krémet az Infrashape edzéshez
 • Térítés ellenében törülközőt, sportitalokat, táplálékkiegészítőket
 • Öltöző és fürdőszoba használatot

Az edzésprogramok személyre szabottak, minden vendégünknek szakszerű segítséget nyújtunk a megfelelő program összeállításában céljai eléréséhez. 

Hasznos információk :

Az első alkalommal ingyenes konzultációval várunk, ahol teljeskörű felvilágosítást kapsz a gépek használatáról, illetve segítünk a számodra legmegfelelőbb edzés kiválasztásában. Nálunk minden edzés személyre szabottan történik, programod kialakítása során figyelembe vesszük a jelenlegi fizikai állapotodat, az esetleges egészségügyi problémákat és a kitűzött célodat.

INFRASHAPE edzéshez mindenképpen hozz magaddal :

 • Hölgyeknek kétrészes fürdőruha vagy rövid nadrág és sportmelltartó javasolt.
 • Uraknak úszónadrág és trikó vagy póló.
 • Edzőcipő (opcionális)
 • Váltózokni (opcionális)
 • 2db törölköző (1db zuhanyzáshoz, 1db edzéshez).
 • Igény esetén zuhanyzáshoz használható papucs.

Az előzetes bejelentkezés után a foglalt időpont előtt 10 perccel érkezz meg, hogy fel tudj készülni az edzésre. Sajnos, ha késve érkezel és ezért később kezded meg az edzést, a késés idejével csökkentett időtartamra tudod csak használni a gépeket. 

Mikor nem ajánlott az INFRASHAPE használata :

 • Terhesség
 • Szoptatás
 • Szív-, koszorúér betegség
 • Friss műtét
 • Akut fertőzés
 • Lázas állapot
 • Kidudorodó visszér
 • Trombózis és arra való hajlam

Mikor nem ajánlott a DUO SHAPE használata :

 • Terhesség, szoptatás
 • Fém vagy elektronikus implantátumok a kezelés helyén
 • Pacemaker és defibrillátor beültetésen átesett betegek
 • Heggyógyulás, visszérgyulladás, gyulladás a kezelt területen
 • Neurostimulátor beültetés után
 • Gyógyszerpumpa beültetés után
 • Daganatos betegségben szenvedő betegek
 • Epilepszia
 • Nemrégiben végzett műtét
 • Duzzanat a kezelt területen
 • Láz, fertőző betegség
 • Hasi kezelés előtt 60 perccel ne fogyassz sok ételt és italt 

A higiéniai szabályokat betartva folyamatosan fertőtlenítjük eszközeinket és gépeinket.