Rólunk

PURA VIDA - életérzés, mozgás és egészségmegőrzés egy helyen!

Tágas 12 fős klimatizált jóga teremmel, 2 külön teremmel az alakformáló edzésekhez és kezelésekhez, valamint igényes, zuhanyzós öltözőkkel várjuk kedves vendégeinket.

A különböző stílusú és intenzitású jóga órák mellett egyéb alakformáló, testkezelési és terápiás lehetőségeket kínálunk hangulatos környezetben vendégeink számára. Stúdiónkban arra törekszünk, hogy teljeskörű szolgáltatást nyújtsunk minden vendég számára. A különböző mozgásformákat folyamatosan bővülő ital és táplálékkiegészítő kínálatunkkal valamint krémek használatával egészítheted ki. Céljaid elérésében igyekszünk maximálisan segíteni edzésterv és táplálkozási tanácsok segítségével.

Pura Vida - közép-amerikai kifejezés, szó szerint lefordítva "tiszta életet" jelent, valójában egy állapotkifejező életérzés. A karibi térségekben is nagy hagyománya van a jógának és a test egészségét szolgáló különböző kezeléseknek, melyeket leginkább a tengerparti nyitott stúdiókban, csodálatos trópusi környezetben gyakorolnak. Ezt a környezetet igyekeztünk létrehozni a belvárosban, hogy vendégeink átélhessék velünk a Pura Vida életérzést

.

Csapatunk

Andi

jóga oktató

Számomra a jóga volt az egyetlen olyan mozgásforma, ahol megtapasztalhattam, hogy első sorban csak magamnak kell megfelelnem és az is rendben van, ha időnként nem nyújtom a maximális teljesítményt, vagy esetleg valamiben nem vagyok jó. Ez a fajta elfogadás kezdetben, a korábbi versenyzői énem miatt igen csak nehezemre esett, de idővel észrevettem, hogy már nem csak a jóga gyakorlás során, de a mindennapi életemben is jelen van, s nagyban megkönnyíti azt.

A jógaórákon arra biztatom a gyakorlókat, hogy igyekezzenek megélni a pillanatokat, csak saját maguknak megfelelni és elfogadni az éppen aktuális állapotukat.Anna

jóga oktató

A jógával az első találkozásom meghatározó volt. Megtaláltam azt, amit a korábban próbált mozgásformák nem adtak meg. A jóga gyakorlása során megkaptam azt a pluszt, ami a fizikai mozgás mellett a lelki,- mentális fejlődésben is segít. Hat éve jógázom rendszeresen, majd elvégeztem egy tradicionális jógaoktató tanfolyamot. Fontosnak tartom a rendszerességet, a kitartó gyakorlást. Óráimon változatos, dinamikus, jó hangulatú gyakorlásra számíthatsz.


Évi

jóga oktató / INFRASHAPE tréner

2013-ban kezdtem jógázni, ami azóta meghatározó része lett az életemnek. Costa Ricán éltem, ahol önkéntelenül rám ragadt a "Pura Vida" életérzés, ami visszaköszön a saját gyakorlásomban és az óráimon egyaránt. Kint elsődlegesen a különböző szabad stílusú, legnagyobb részben hatha jóga elemekre épülő órák mellett az Agni jógát gyakoroltam napi rendszerességgel, itthon 2019-ben végeztem el a Hatha jógaoktató képzést.

A jóga fizikai gyakorlása mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetek az egészséges életmódra és a filozófiára. Régebben elég egészségtelenül éltem, ezért sokat változtattam és változtatok az életmódomon, aminek szervezetemre gyakorolt jótékony hatásait naponta érzékelem. 

Óráim során igyekszem visszaadni a felszabadító karibi hangulatot, egyaránt használunk dinamikus és statikus elemekkel, valamint előszeretettel hívom segítségül az aromaterápiát a ráhangolódáshoz. 


Judit

Mindigis fontos volt számomra másoknak adni. Régóta kerestem azt, amiben kiteljesedhetek. Pár éve találkoztam először a tibeti hangtálak gyógyító rezgésével. Meghatározó élmény volt számomra, hogy ezeknek a csodaeszközöknek a segítségével, képesek vagyunk betöltődni, lelkileg és fizikailag egyaránt. Testünk akár 70%-a víz, a hangok, a rezgések így képesek végigáramlani minden sejtünkön és energetikailag újrahangolni testünket.


Szana

jóga oktató

Szana vagyok (Manev Alexandra), 3 éve foglalkozom jógával, és idén elvégeztem egy gerincjóga tanfolyamot. Mindenkinek rendkívül ajánlom, ezt a fajta mozgásterápiát kortól, nemtől függetlenül, de főleg azoknak akik egész nap ülő munkát végeznek. Ez rengeteg kellemetlen tünetet tud okozni (nyak-hát-derékfájas...), hosszú távon pedig komoly betegségeket is. Ha már van panaszod azért, ha pedig nincs, akkor pedig megelőzés gyanánt érdemes ellátogatni egy ilyen órara, aztán garantálom függő leszel, mert annyira csodálatos hatással van a testre, hogy utána teljesen megtáltosodik, felpezsdül az ember, és nem tudsz majd lejönni róla! Amellett hogy erősíti és nyújtja az izomzatot, javítja a tartást és elképesztően jó stresszoldó. Ezen kívül jótékony hatással van az emésztésre, közérzetre, növeli a fizikai és pszichikai teherbírást is. Remélem eljössz egy órámra és meg tudom szerettetni veled ezt a remek mozgásformát!


Szofi

jóga oktató

A jógához az önfejlesztés egyik eszközeként nyúltam. A meditációs technikák, a mindennapi mozgás segített egy tudatos életmód kialakításában. Rendszeres gyakorlással, tanulással fejlesztem magam kreatív tárházam bővítése érdekében.

A jóga segítségével szeretném átadni a módszereim, hogy ki tudj alakítani és megtartani egy könnyed, nyugodt állapotot.

Óráim célja a fizikai és lelki felfrissülés, hogy megtapasztald az egyensúlyt, flexibilitást, erőt- testi és szellemi szinten egyaránt.

Pattanj a matracra és tarts velem ezen az izgalmas utazáson!


Amang

jóga oktató

Amang vagyok (jel.: remény, ejtsd: amandzs): jógaoktató, dalszövegíró/ énekes és emberi jogi jogász.

2005-ben olvastam először a Bhagavad Gítát, 2012 óta ászanázom rendszeres jelleggel, oktatóként 2019 januárja óta tevékenykedem astanga és vinyasza krama vonalon. Hatha képesítést 2019 májusában szereztem a Samadhiban. Külföldön sok helyen voltam vendég oktató (Nyugat-Európától Közel-Keletig), vezettem órát nyári gyermektáborban, menekülttáborban, fiatalkorúak börtönében, rehab-intézetben, stb.

Komplex utazás, vinyásza kramás jóga-merülés, dinamikus mozgó meditáció, testi-lelki-szellemi határtágítás, önismereti lélektükör...

Minden hiányosságom és értékem fényében önazonos karizmával teszem mindezt és tartok tükröt önmagamon keresztül neked is.