Rólunk

PURA VIDA - életérzés, mozgás és egészségmegőrzés egy helyen!

8 fős klimatizált jóga teremmel, 2 külön teremmel az alakformáló edzésekhez és kezelésekhez, valamint igényes, zuhanyzós öltözőkkel várjuk kedves vendégeinket.

A különböző stílusú és intenzitású jóga órák mellett egyéb alakformáló, testkezelési és terápiás lehetőségeket kínálunk hangulatos környezetben vendégeink számára. Stúdiónkban arra törekszünk, hogy teljeskörű szolgáltatást nyújtsunk minden vendég számára. A különböző mozgásformákat folyamatosan bővülő ital és táplálékkiegészítő kínálatunkkal valamint krémek használatával egészítheted ki. Céljaid elérésében igyekszünk maximálisan segíteni személyre szabott edzésterv és táplálkozási tanácsok segítségével.

Pura Vida - közép-amerikai kifejezés, szó szerint lefordítva "tiszta életet" jelent, valójában egy állapotkifejező életérzés. A karibi térségekben is nagy hagyománya van a jógának és a test egészségét szolgáló különböző kezeléseknek, melyeket leginkább a tengerparti nyitott stúdiókban, csodálatos trópusi környezetben gyakorolnak. Ezt a környezetet igyekeztünk létrehozni a belvárosban, hogy vendégeink átélhessék velünk a Pura Vida életérzést

.

Galéria

Csapatunk

Anna

jóga oktató

A jógával az első találkozásom meghatározó volt. Megtaláltam azt, amit a korábban próbált mozgásformák nem adtak meg. A jóga gyakorlása során megkaptam azt a pluszt, ami a fizikai mozgás mellett a lelki,- mentális fejlődésben is segít. Hat éve jógázom rendszeresen, majd elvégeztem egy tradicionális jógaoktató tanfolyamot. Fontosnak tartom a rendszerességet, a kitartó gyakorlást. Óráimon változatos, dinamikus, jó hangulatú gyakorlásra számíthatsz.


Évi

jóga oktató / alakformáló tréner

2013-ban kezdtem jógázni, ami azóta meghatározó része lett az életemnek. Costa Ricán éltem, ahol önkéntelenül rám ragadt a "Pura Vida" életérzés, ami visszaköszön a saját gyakorlásomban és az óráimon egyaránt. Elsődlegesen a különböző szabad stílusú, legnagyobb részben hatha jóga elemekre épülő órák mellett az Agni jógát gyakoroltam napi rendszerességgel, itthon 2019-ben végeztem el a Hatha jógaoktató képzést. Óráim során igyekszem visszaadni a felszabadító karibi hangulatot, egyaránt használunk dinamikus és statikus elemekket, valamint előszeretettel hívom segítségül az aromaterápiát a ráhangolódáshoz.

A jóga fizikai gyakorlása mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetek az egészséges életmódra és a filozófiára. Régebben elég egészségtelenül éltem, ezért sokat változtattam és változtatok az életmódomon, aminek szervezetemre gyakorolt jótékony hatásait naponta érzékelem. 

2020 óta foglalkozom különböző alakformáló edzésekkel és testkezelő technikákkal, vendégeim számára igyekszem teljeskörű szolgáltatást biztosítani céljaik eléréséhez. Jelenleg Infrashape Horizontal infratrénerekkel és Duo Shape elektromágneses gépekkel, valamint különböző testtekercseléses technikákkal és professzionális hatónyagokkal dolgozom.