Masszázs

HAMAROSAN ÚJRAINDUL SZOLGÁLTATÁSUNK!

A masszázs felfrissíti a bőrt, a vérkeringést, az izmokat, de rendkívül jótékony az idegrendszerre is. Aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel ellensúlyozva testünk stresszre adott negatív reakcióit. Oldja az izmok akaratlan feszülését, helyreállítja a szívritmus, vérnyomást, és keringést. A masszázs egyik legfontosabb hatása az egészségügyi előnyök mellett, az érintés élvezete, illetve a kikapcsolódás.

Válassz ki a számodra legmegfelelőbb kezelést kínálatunkból :

Svédmasszázs 60perc

A masszázs során speciális fogásokkal történik a görcsös izmok átdolgozása és kilazítása, melyek segítenek a fájdalmak enyhítésében elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

6 000 Ft

Svédmasszázs 90perc

A masszázs során speciális fogásokkal történik a görcsös izmok átdolgozása és kilazítása, melyek segítenek a fájdalmak enyhítésében elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

8 500 Ft

Relax masszázs 60perc

Kellemes, halk zene kísérete mellett egy gyengéd, simogató, egész testre irányuló masszázs mely jó hatással van a vérkeringésre, a kötőszövetre, az izmokra, de legfőképpen a lelki egyensúly helyreállítására. Fáradt, stresszes állapotot megszüntető technika. Kiváló merevségoldó és fájdalomcsökkentő, általános jó közérzetet és nyugalmat biztosít.

6 000 Ft

Relax masszázs 90perc

Kellemes, halk zene kísérete mellett egy gyengéd, simogató, egész testre irányuló masszázs mely jó hatással van a vérkeringésre, a kötőszövetre, az izmokra, de legfőképpen a lelki egyensúly helyreállítására. Fáradt, stresszes állapotot megszüntető technika. Kiváló merevségoldó és fájdalomcsökkentő, általános jó közérzetet és nyugalmat biztosít.

8 500 Ft

Vitalizáló masszázs 60perc

A klasszikus svédmasszázs frissítő, kondicionáló változata, az erőnléti állapot fenntartására szolgál. Kellemes közérzet biztosít, elősegíti a fáradtság megszűnését. Felgyorsítja az anyagcserét, segíti a gyors regenerálódást. Élénkíti, fokozza az egész szervezet aktivitást.

6 000 Ft

Sport masszázs 60perc

Fokozza a teljesítményt és nyugtatólak hat a. A testmozgás előtti masszázs csúcsformában tartja az izmok rugalmasságát, csökkenti a merevséget és növeli a terhelhetőséget. A testedzés után feloldja az izomfeszülést, és a tejsav eltávolításával megkíméli a sportolót az izomláztól.

6 000 Ft

Olajos aromaterápiás masszázs 60perc

Bázisolajba kevert, személyre szabott aromaterápiás cseppekkel történik, minden alkalommal a páciens jelenlegi állapotának megfelelő aromaterápiás olajak keverékét készítjük el. Erősíti, és feszesebbé teszi a bőrt, segít fenntartani jó állapotát, valamint a rugalmasságát. A hajszálereket is erősíti. A masszázs relaxáló, stresszoldó hatású, javítja szervezetünk állóképességét és egészen mélyre hat.

6 500 Ft

Olajos aromaterápiás masszázs 90perc

Bázisolajba kevert, személyre szabott aromaterápiás cseppekkel történik, minden alkalommal a páciens jelenlegi állapotának megfelelő aromaterápiás olajak keverékét készítjük el. Erősíti, és feszesebbé teszi a bőrt, segít fenntartani jó állapotát, valamint a rugalmasságát. A hajszálereket is erősíti. A masszázs relaxáló, stresszoldó hatású, javítja szervezetünk állóképességét és egészen mélyre hat.

9 000 Ft

Relaxáló aromamasszázs 60perc

A kezelés lassú, nyugodt, finom mozdulatokkal végzett simító jellegű masszázs, melynek elsődleges célja az izmok ellazítása. A kezeléshez illóolaj keveréket használunk (mogyoróolaj alapban, levendula, mandarin, narancsvirág olaj), mely a bőrön át a szervezetbe jutva fokozza a relaxáló hatást.

6 500 Ft

Frissítő masszázs 60perc

A masszázshoz masszázskrémet vagy masszázsolajat használunk, a talptól a nyakig, a teljes testet átmasszírozzuk. A frissítő masszázs a bőr és az izmok vérellátására gyakorolt kedvező hatásával javítja az általános közérzetet.

6 500 Ft

Méz masszázs 60perc

A masszázs során az adott testrészre felhelyezett méz, mely értékes enzimekben, vitaminokban és csíraölő anyagokban gazdag. Segítségével jellegzetes vákuumhatást létesítünk. A kezelt területen keresztül gyógyító ingerek jutnak a belső szervekhez, a felhalmozódott salakanyagok pedig, a méz irányába kiszívódnak a bőrből. A mézet speciális fogásokkal dolgozzuk a bőrbe.

7 000 Ft

Anticellulitis masszázs 50perc

Speciális gyümölcs alapú olajjal végzett alakformáló masszázs, melynek során a bőr alatti kötőszövetben lévő zsírsejteket, amelyekben a salakanyagok is lerakódnak, erőteljes morzsoló jellegű masszírozással összeroppantjuk. Kúraszerű alkalmazása enyhíti a narancsbőr jellegű elváltozásokat.

6 500 Ft

Kötőszöveti masszázs 60perc

A szegment-masszázs speciális változata. A belső szervek reflexterületei a kötőszöveteiben, a háton, a derékon, és a fartájékon a helyezkednek el. A zónák masszírozása jól használható idegenfájdalmaknál és belső szervi panaszok enyhítésére, megszüntetésére.

6 000 Ft

Nyirokmasszázs 90perc

Célja a sejtek között felgyülemlett folyadék - amely főleg ödémák formájában jelenik meg - elvezetése. Nyugtató, fájdalomcsillapító hatású és fokozza, erősíti az immunrendszer működését.

Read more: https://attila-masszazs.hupont.hu/2/masszazs-tipusai#ixzz6QUMyTbB7

8 500 Ft

Relaxációs indiai fej-és nyakmasszázs 30perc

A masszázs gyengéd, lassú mozdulatokkal történik. Az egész arcon frissítő masszázst végzünk, finom, pumpáló mozdulatok segítségével masszírozzuk végig a homlok, az orr, a szem és a fül körüli részeket. Ezután a tarkó és a nyak következik.

4 000 Ft

Frissítő talpmasszázs 40 perc

A megfelelő zónák masszírozásával nő a hozzárendelt szervek vérbősége, javul az anyagcseréje, nyirokkeringése, ezzel mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit. A talp masszírozása megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas.

4 500 Ft

A masszázs jótékony hatásai

A rendszeres masszázs nem csak tested felfrissítése, izmaid ellazítása céljából fontos, hanem mert idegrendszeredre is jótékonyan hat.

Teljesítőképességed fokozódik, kevésbé leszel fáradt, ellenállsz a téged érő negatív energiáknak és nyugodtabbá, kisimultabbá, magabiztosabbá válsz.

Enyhíti a stressz káros hatásait

A masszázzsal nemcsak zsibbadó, fájó testrészeidet, izmaidat és a vérkeringésedet frissítheted fel, de nyugtató hatást gyakorol idegrendszeredre is. A masszázs révén aktiválódik a paraszimpatikus idegrendszer, és ellensúlyozza tested stresszre adott negatív válaszreakcióit. Feloldja az izmaid akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus, vérnyomás és keringés helyreállását.

Pihentetőbb alvást biztosít

A stresszes életmód megzavarja az alvást is, fáradtságot, ingerlékenységet és érzelmi kimerültséget eredményez. Tűrő- és állóképességed csökken, nem tudod kipihenni magadat. A masszázs ellazítja a feszült izmokat és megnyugtatja az idegrendszert, a test ritmusa lelassul. Ebben a békés, meditatív állapotban csökken a vérnyomás, lelassul a szívritmus, mélyebb és szabályosabb lesz a légzés, így megnyílik az út a nyugalmat hozó, pihentető alvás irányába.

Fokozza az izmok teljesítőképességét

A masszázs közvetlen hatásaként enyhül az izomfeszültség, csökken az izomtónus, fokozódik az anyagcsere, ezáltal növekszik az izmok rugalmassága és teljesítőképessége. A fáradt izmok gyorsabban regenerálódnak, állóképességed javul. Könnyebb, rugalmasabb, kitartóbb leszel.

Javítja a bőr állapotát

A nap, a rossz levegő, a hiányos étrend, a nem megfelelő vízfogyasztás mind-mind hozzájárulnak a bőr kiszáradásához, ráncosodásához. A masszázs során kitágulnak a bőr kapilláris erei, a sejtek könnyebben jutnak oxigénhez és tápanyaghoz, ezzel pedig az ártalmas méreganyagok gyorsabban ürülnek ki. A fokozott vérkeringés biztosítja a bőr megfelelő nedvességtartalmát, így az nem fog kiszáradni és viszketni.

Erősíti az immunrendszert és beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait

A masszázs revitalizálja a test meridián rendszerét és javítja az energiaáramlást. Sokszor alkalmazzák fájdalommal élőknél, mert fájdalomcsillapító hatása kiemelkedő és még akut és krónikus betegségekből való felgyógyulásban is segíthet. A masszázzsal jobb a közérzet, javul az életminőség, nő a fizikai és a lelkierő.

Erősít, nyitottabbá tesz, boldogít

A masszázs során jut időd megpihenni, befelé figyelni, lelassulni. Önmagadat másképp, mélyebb szinteken is megértheted és megismerheted. Intuícióid erősödnek, és ezt a mindennapi életben is hasznosíthatod. Könnyebben ráhangolódhatsz a természetre és fogékonyabb leszel a boldog pillanatokra.