Masszázs

A masszázs felfrissíti a bőrt, a vérkeringést, az izmokat, de rendkívül jótékony az idegrendszerre is. Aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel ellensúlyozva testünk stresszre adott negatív reakcióit. Oldja az izmok akaratlan feszülését, helyreállítja a szívritmus, vérnyomást, és keringést. A masszázs egyik legfontosabb hatása az egészségügyi előnyök mellett, az érintés élvezete, illetve a kikapcsolódás.

Bejelentkezés : +36 20 276 6214

Válassz ki a számodra legmegfelelőbb kezelést kínálatunkból :

Frissítő, relaxáló svédmasszázs 60perc

A svédmasszázs során a átmaszírozzuk a hátat és a végtagokat. Ez a kezelés segít ellazítani az izmokat, felfrissít, továbbá javítja a keringési rendszert.

7 000 Ft

Frissítő, relaxáló svédmasszázs 90perc

A svédmasszázs során a átmaszírozzuk a hátat és a végtagokat. Ez a kezelés segít ellazítani az izmokat, felfrissít, továbbá javítja a keringési rendszert.

9 500 Ft

Görcsoldó hátmasszázs 45perc

A stressz, a rossz tartás okozta fájdalmak elsőként a hátban jelentkeznek. Ennek a masszázsnak a során a hát izmainak feszültségét oldjuk.

6 000 Ft

Mézes hátmasszázs 40perc

A méznek és a speciális fogásoknak köszönhetően ez a masszázs eltávolítja az elhalt hámsejteket, méregtelenít és selymessé teszi a bőrt.

7 000 Ft

Mézes hátmasszázs 60perc

A méznek és a speciális fogásoknak köszönhetően ez a masszázs eltávolítja az elhalt hámsejteket, méregtelenít és selymessé teszi a bőrt.

8 500 Ft

Stresszoldó nyakmasszázs 30perc

A fejfájások nagy részét a nyaki izmokban felgyülemlett stressz okozza. Ez a masszázs oldja a feszültséget, és ellazítja a nyaki izmokat.

5 000 Ft

Fiatalító Arcmasszázs 30perc

A kezelés ellazítja az arcizmokat, simítja a bőrt és kipihent megjelenést eredményez.

5 000 Ft

Talpmasszázs 30 perc

A talpunkat nap mint nap igénybe vesszük. A kezelés során a talp túlterhelt izmainak ellazítására kerül sor.

5 000 Ft

Szerecz Máté

masszőr

Bejelentkezés :

+36 20 276 6214

Ha kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal :

A masszázs jótékony hatásai

A rendszeres masszázs nem csak tested felfrissítése, izmaid ellazítása céljából fontos, hanem mert idegrendszeredre is jótékonyan hat.

Teljesítőképességed fokozódik, kevésbé leszel fáradt, ellenállsz a téged érő negatív energiáknak és nyugodtabbá, kisimultabbá, magabiztosabbá válsz.

Enyhíti a stressz káros hatásait

A masszázzsal nemcsak zsibbadó, fájó testrészeidet, izmaidat és a vérkeringésedet frissítheted fel, de nyugtató hatást gyakorol idegrendszeredre is. A masszázs révén aktiválódik a paraszimpatikus idegrendszer, és ellensúlyozza tested stresszre adott negatív válaszreakcióit. Feloldja az izmaid akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus, vérnyomás és keringés helyreállását.

Pihentetőbb alvást biztosít

A stresszes életmód megzavarja az alvást is, fáradtságot, ingerlékenységet és érzelmi kimerültséget eredményez. Tűrő- és állóképességed csökken, nem tudod kipihenni magadat. A masszázs ellazítja a feszült izmokat és megnyugtatja az idegrendszert, a test ritmusa lelassul. Ebben a békés, meditatív állapotban csökken a vérnyomás, lelassul a szívritmus, mélyebb és szabályosabb lesz a légzés, így megnyílik az út a nyugalmat hozó, pihentető alvás irányába.

Fokozza az izmok teljesítőképességét

A masszázs közvetlen hatásaként enyhül az izomfeszültség, csökken az izomtónus, fokozódik az anyagcsere, ezáltal növekszik az izmok rugalmassága és teljesítőképessége. A fáradt izmok gyorsabban regenerálódnak, állóképességed javul. Könnyebb, rugalmasabb, kitartóbb leszel.

Javítja a bőr állapotát

A nap, a rossz levegő, a hiányos étrend, a nem megfelelő vízfogyasztás mind-mind hozzájárulnak a bőr kiszáradásához, ráncosodásához. A masszázs során kitágulnak a bőr kapilláris erei, a sejtek könnyebben jutnak oxigénhez és tápanyaghoz, ezzel pedig az ártalmas méreganyagok gyorsabban ürülnek ki. A fokozott vérkeringés biztosítja a bőr megfelelő nedvességtartalmát, így az nem fog kiszáradni és viszketni.

Erősíti az immunrendszert és beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait

A masszázs revitalizálja a test meridián rendszerét és javítja az energiaáramlást. Sokszor alkalmazzák fájdalommal élőknél, mert fájdalomcsillapító hatása kiemelkedő és még akut és krónikus betegségekből való felgyógyulásban is segíthet. A masszázzsal jobb a közérzet, javul az életminőség, nő a fizikai és a lelkierő.

Erősít, nyitottabbá tesz, boldogít

A masszázs során jut időd megpihenni, befelé figyelni, lelassulni. Önmagadat másképp, mélyebb szinteken is megértheted és megismerheted. Intuícióid erősödnek, és ezt a mindennapi életben is hasznosíthatod. Könnyebben ráhangolódhatsz a természetre és fogékonyabb leszel a boldog pillanatokra.