Hangterápia

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK!

HANGTERÁPIA JUDITTAL

Mindig fontos volt számomra másoknak adni. Régóta kerestem azt, amiben kiteljesedhetek. Pár éve találkoztam először a tibeti hangtálak gyógyító rezgésével. Meghatározó élmény volt számomra, hogy ezeknek a csodaeszközöknek a segítségével, képesek vagyunk betöltődni, lelkileg és fizikailag egyaránt. Testünk akár 70%-a víz, a hangok, a rezgések így képesek végigáramlani minden sejtünkön és energetikailag újrahangolni testünket.

Kínálatunk:

Csoportos hangfürdő

A Hangfürdő során a tibeti hangtálak rezgései vannak a középpontban. A mindennapi rutinból ránk ragadt, megfáradt energiánkat a tibeti hangtálak jótékony rezgései segítségével tudjuk újrahangolni. Testünk akár 70%-a víz, a hangok, a rezgések így képesek végig áramlani minden sejtünkön és energetikailag újrahangolni minket és harmóniát teremteni lelkünkben. Erőteljes öngyógyító folyamatokat indítanak el, tisztítanak, energiával töltenek fel. A Hangfürdő során nincs más dolgod, mint egy takaróba burkolódzva pihenni. A kezelés után nyugodt, kiegyensúlyozott állapotban térhetsz vissza a mindennapi létbe.

Hangtálas jóga

Ha testi-lelki átmozgatásra vágysz, várunk Szofival Hangtálas jóga óráinkon. Engedjük el a megfáradt energiákat! A jóga és a hangtálak gyógyító rezgése segít feltöltődni. A jóga ászanáit hosszabb ideig is kitartjuk. A pózok gyógyító hatásait a hangtálak frekvenciái erősítik. A yin jóga egy olyan irányzat, mely erősen meditatív jellegű és lágyan, mégis igen mélyen megdolgozza a testet fizikailag és energetikailag. A yin jóga egyensúlyba hoz, lecsendesít, megtanít befelé figyelni és ellazulni. Engedd el a külső vibrációt és töltsd be magad új energiákkal!

Kövesd közösségi oldalainkat és eseményeinket a csoportos órák időpontjaiért!

Egyéni hangmasszázs

Amennyiben teljes megújulásra vágysz és átadnád magad a hangtálak nyújtotta pozitív rezgések legmélyebb hatásainak, jelentkezz be, és próbáld ki az egyéni hangmasszást, ahol garantáltan lehullanak régóta cipelt terheid, megszabadulhatsz belső feszültségeidtől és újrahangolva, harmóniába kerülhetsz önmagaddal. A hangmasszázs egy teljes testes masszás, ahol a hangtálak gyógyító rezgései végzik dolgukat, átmossák a régóta elakadt energiákat. A kezelés után kiegyensúlyozottan, újult energiákkal térhetsz vissza a mindennapi létbe.

Bejelentkezés

Egyéni hangmasszázsra

A hangterápia jótékony hatásai

A rendszeres masszázs nem csak tested felfrissítése, izmaid ellazítása céljából fontos, hanem mert idegrendszeredre is jótékonyan hat.

Teljesítőképességed fokozódik, kevésbé leszel fáradt, ellenállsz a téged érő negatív energiáknak és nyugodtabbá, kisimultabbá, magabiztosabbá válsz.

Enyhíti a stressz káros hatásait

A masszázzsal nemcsak zsibbadó, fájó testrészeidet, izmaidat és a vérkeringésedet frissítheted fel, de nyugtató hatást gyakorol idegrendszeredre is. A masszázs révén aktiválódik a paraszimpatikus idegrendszer, és ellensúlyozza tested stresszre adott negatív válaszreakcióit. Feloldja az izmaid akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus, vérnyomás és keringés helyreállását.

Pihentetőbb alvást biztosít

A stresszes életmód megzavarja az alvást is, fáradtságot, ingerlékenységet és érzelmi kimerültséget eredményez. Tűrő- és állóképességed csökken, nem tudod kipihenni magadat. A masszázs ellazítja a feszült izmokat és megnyugtatja az idegrendszert, a test ritmusa lelassul. Ebben a békés, meditatív állapotban csökken a vérnyomás, lelassul a szívritmus, mélyebb és szabályosabb lesz a légzés, így megnyílik az út a nyugalmat hozó, pihentető alvás irányába.

Fokozza az izmok teljesítőképességét

A masszázs közvetlen hatásaként enyhül az izomfeszültség, csökken az izomtónus, fokozódik az anyagcsere, ezáltal növekszik az izmok rugalmassága és teljesítőképessége. A fáradt izmok gyorsabban regenerálódnak, állóképességed javul. Könnyebb, rugalmasabb, kitartóbb leszel.

Javítja a bőr állapotát

A nap, a rossz levegő, a hiányos étrend, a nem megfelelő vízfogyasztás mind-mind hozzájárulnak a bőr kiszáradásához, ráncosodásához. A masszázs során kitágulnak a bőr kapilláris erei, a sejtek könnyebben jutnak oxigénhez és tápanyaghoz, ezzel pedig az ártalmas méreganyagok gyorsabban ürülnek ki. A fokozott vérkeringés biztosítja a bőr megfelelő nedvességtartalmát, így az nem fog kiszáradni és viszketni.

Erősíti az immunrendszert és beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait

A masszázs revitalizálja a test meridián rendszerét és javítja az energiaáramlást. Sokszor alkalmazzák fájdalommal élőknél, mert fájdalomcsillapító hatása kiemelkedő és még akut és krónikus betegségekből való felgyógyulásban is segíthet. A masszázzsal jobb a közérzet, javul az életminőség, nő a fizikai és a lelkierő.

Erősít, nyitottabbá tesz, boldogít

A masszázs során jut időd megpihenni, befelé figyelni, lelassulni. Önmagadat másképp, mélyebb szinteken is megértheted és megismerheted. Intuícióid erősödnek, és ezt a mindennapi életben is hasznosíthatod. Könnyebben ráhangolódhatsz a természetre és fogékonyabb leszel a boldog pillanatokra.