Csapatunk

Anna

A jógával az első találkozásom meghatározó volt. Megtaláltam azt, amit a korábban próbált mozgásformák nem adtak meg. A jóga gyakorlása során megkaptam azt a pluszt, ami a fizikai mozgás mellett a lelki,- mentális fejlődésben is segít. Hat éve jógázom rendszeresen, majd elvégeztem egy tradicionális jógaoktató tanfolyamot. Fontosnak tartom a rendszerességet, a kitartó gyakorlást. Óráimon változatos, dinamikus, jó hangulatú gyakorlásra számíthatsz.


Évi

2013-ban kezdtem jógázni, ami azóta meghatározó része lett az életemnek. Costa Ricára költöztem, ahol önkéntelenül rám ragadt a "Pura Vida" életérzés, ami visszaköszön a saját gyakorlásomban és az óráimon egyaránt. Kint elsődlegesen a különböző szabad stílusú, legnagyobb részben hatha jóga elemekre épülő órák mellett az Agni jógát gyakoroltam napi rendszerességgel, itthon 2019-ben végeztem el a Hatha jógaoktató képzést.

A jóga fizikai gyakorlása mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetek az egészséges életmódra és a filozófiára. Régebben elég egészségtelenül éltem, ezért sokat változtattam és változtatok az életmódomon, aminek szervezetemre gyakorolt jótékony hatásait naponta érzékelem. 

Óráim során igyekszem visszaadni a felszabadító karibi hangulatot, egyaránt használunk dinamikus és statikus elemekkel, valamint előszeretettel hívom segítségül az aromaterápiát a ráhangolódáshoz. 

Szofi

A jógához az önfejlesztés egyik eszközeként nyúltam. A meditációs technikák, a mindennapi mozgás segített egy tudatos életmód kialakításában. Rendszeres gyakorlással, tanulással fejlesztem magam kreatív tárházam bővítése érdekében.

A jóga segítségével szeretném átadni a módszereim, hogy ki tudj alakítani és megtartani egy könnyed, nyugodt állapotot.

Óráim célja a fizikai és lelki felfrissülés, hogy megtapasztald az egyensúlyt, flexibilitást, erőt- testi és szellemi szinten egyaránt.

Pattanj a matracra és tarts velem ezen az izgalmas utazáson!


Tris

2016 óta foglalkozom jógával, Hatha, Yin és Yin haladó jógaoktatói képzéseket végeztem. Nagyon fontosnak tartom a saját fejlődésemet tanfolyamok, workshopok és önálló gyakorlásaim által, melynek folyamatos tapasztalásait építem be az óráimba. A Hatha jóga eszköztárát használva mélyülünk el a gyakorlásban, az óráim részét képezik a pránajámák (légzőgyakolatok), mudrák (kéztartások), ászanák, relaxáció és meditáció. Ezek által mentálisan is sokkal jobban feltöltődsz, ellazulsz és energikusabb leszel. Várlak sok szeretettel!


Máté

A masszázs régóta meghatározó része az életemnek, hiszen mindig is vonzott a másokon való segítés. A mai rohanó világban elkerülhetetlen a stressz, éppen ezért fontosnak tartom, hogy szánjunk időt magunkra, a testi-lelki töltekezésre. Szeretettel várlak a kezeléseimen, ha úgy érzed készen állsz egy kis pihenésre, lazításra, felfrissülésre.