Csapatunk

Anna

A jógával az első találkozásom meghatározó volt. Megtaláltam azt, amit a korábban próbált mozgásformák nem adtak meg. A jóga gyakorlása során megkaptam azt a pluszt, ami a fizikai mozgás mellett a lelki,- mentális fejlődésben is segít. Hat éve jógázom rendszeresen, majd elvégeztem egy tradicionális jógaoktató tanfolyamot. Fontosnak tartom a rendszerességet, a kitartó gyakorlást. Óráimon változatos, dinamikus, jó hangulatú gyakorlásra számíthatsz.


Évi

2013-ban kezdtem jógázni, ami azóta meghatározó része lett az életemnek. Costa Ricán éltem, ahol önkéntelenül rám ragadt a "Pura Vida" életérzés, ami visszaköszön a saját gyakorlásomban és az óráimon egyaránt. Kint elsődlegesen a különböző szabad stílusú, legnagyobb részben hatha jóga elemekre épülő órák mellett az Agni jógát gyakoroltam napi rendszerességgel, itthon 2019-ben végeztem el a Hatha jógaoktató képzést.

A jóga fizikai gyakorlása mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetek az egészséges életmódra és a filozófiára. Régebben elég egészségtelenül éltem, ezért sokat változtattam és változtatok az életmódomon, aminek szervezetemre gyakorolt jótékony hatásait naponta érzékelem. 

Óráim során igyekszem visszaadni a felszabadító karibi hangulatot, egyaránt használunk dinamikus és statikus elemekkel, valamint előszeretettel hívom segítségül az aromaterápiát a ráhangolódáshoz. 

Kriszti

A sportolás fontos szerepet tölt be az életemben. A jógára akkor figyeltem fel, mikor egy nehezebb életperiódusomban elkezdtem gyakorolni. Elsőként egy új mozgásformát kerestem, ám nagyon hamar rájöttem, hogy ez annál több. Nem csak testileg, de lelkileg is fejlődtem. Könnyebben kezeltem a konfliktusokat és tudatosabban kezdtem élni.

2019-ben végeztem el a Hatha jógaoktató képzést. Óráimon segítek ellazulni, feltöltődni, hogy kiegyensúlyozottabban és magabiztosabban tudj helytállni a mindennapokban.

Szofi

A jógához az önfejlesztés egyik eszközeként nyúltam. A meditációs technikák, a mindennapi mozgás segített egy tudatos életmód kialakításában. Rendszeres gyakorlással, tanulással fejlesztem magam kreatív tárházam bővítése érdekében.

A jóga segítségével szeretném átadni a módszereim, hogy ki tudj alakítani és megtartani egy könnyed, nyugodt állapotot.

Óráim célja a fizikai és lelki felfrissülés, hogy megtapasztald az egyensúlyt, flexibilitást, erőt- testi és szellemi szinten egyaránt.

Pattanj a matracra és tarts velem ezen az izgalmas utazáson!


Tris

2016 óta foglalkozom jógával, Hatha, Yin és Yin haladó jógaoktatói képzéseket végeztem. Nagyon fontosnak tartom a saját fejlődésemet tanfolyamok, workshopok és önálló gyakorlásaim által, melynek folyamatos tapasztalásait építem be az óráimba. A Hatha jóga eszköztárát használva mélyülünk el a gyakorlásban, az óráim részét képezik a pránajámák (légzőgyakolatok), mudrák (kéztartások), ászanák, relaxáció és meditáció. Ezek által mentálisan is sokkal jobban feltöltődsz, ellazulsz és energikusabb leszel. Várlak sok szeretettel!


Zsani

Kezdetben a tánc mellett, kiegészítésként kezdtem el jógázni. Tetszett, hogy milyen erőre és hajlékonyságra lehet egyszerre szert tenni. Ma már tudom, hogy ez annál sokkal többet jelent, rendszeres gyakorlás mellett fizikálisan, mentálisan és lelkileg is kiegyensúlyoz. A mindennapokban törekszem ezek fenntartására és igyekszem elmélyíteni és szélesebb körben tágítani eddigi tudásom.

Óráimon a fizikai test egészségének helyreállítsa, a helyes légzés elsajátítása és a stresszoldás, a relaxációra való képesség javítása a fő szempont.

Aki a jóga útjára szeretne lépni, elsősorban a Gerincjógát ajánlom számára, hogy a helyes alapok elsajátítása után biztonságos és sérülésmentes legyen a további gyakorlása.


Amang

Amang vagyok (jel.: remény, ejtsd: amandzs): jógaoktató, dalszövegíró/ énekes és emberi jogi jogász.

2005-ben olvastam először a Bhagavad Gítát, 2012 óta ászanázom rendszeres jelleggel, oktatóként 2019 januárja óta tevékenykedem astanga és vinyasza krama vonalon. Hatha képesítést 2019 májusában szereztem a Samadhiban. Külföldön sok helyen voltam vendég oktató (Nyugat-Európától Közel-Keletig), vezettem órát nyári gyermektáborban, menekülttáborban, fiatalkorúak börtönében, rehab-intézetben, stb.

Komplex utazás, vinyásza kramás jóga-merülés, dinamikus mozgó meditáció, testi-lelki-szellemi határtágítás, önismereti lélektükör...

Minden hiányosságom és értékem fényében önazonos karizmával teszem mindezt és tartok tükröt önmagamon keresztül neked is.